Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Gelderland

6400 Bank Gelderland

Een Verfijnde Keuze: Gelderland 6400 Bank Ontdek de tijdloze allure van de Gelderland 6400 bank, waar design en comfort in perfecte harmonie samenkomen. Dit sublieme meesterwerk overstijgt de conventies van standaard zitmeubilair en verheft uw woonruimte naar een nieuw niveau van elegantie. Vakmanschap tot in de Puntjes, Onberispelijke Klasse De Gelderland 6400 is niet zomaar een bank; het is een uiting van verfijning en vakmanschap. Het eigentijdse ontwerp en gebruik van hoogwaardige materialen stralen klasse uit en maken deze bank tot een tijdloze aanwinst voor elke ruimte. Optimaal Comfort, Gebracht met Stijl Geniet van ongekend comfort op de royale zitkussens en omarm de zachte rugleuningen van de Gelderland 6400. Of u nu ontspant na een drukke dag of gasten ontvangt, deze bank belooft niet alleen comfort, maar ook een esthetische ervaring. Personalisatie naar Uw Wensen Geef de Gelderland 6400 bank een persoonlijk tintje door te kiezen uit een scala aan stoffen en kleuren die perfect passen bij uw eigen stijl. Het is niet zomaar een meubelstuk; het is een kunstwerk dat uw ruimte verrijkt. Investeren in Kwaliteit, Genieten van Luxe Bij Meijer + Floor begrijpen we dat uw huis een weerspiegeling is van uw levensstijl. Met de Gelderland 6400 bank investeert u in een tijdloos meubelstuk dat jarenlang comfort en luxe biedt. Ervaar de perfecte samensmelting van esthetiek en functionaliteit met de Gelderland 6400 bank. Ontdek vandaag nog de tijdloze allure die het aan uw leefruimte toevoegt.

Product omschrijving

Gelderland 6400 Bank: Een Tijdloos Icoon van Henk en Roderick Vos De Gelderland 6400 bank, ontworpen in 1998 door de befaamde Nederlandse ontwerpers Henk Vos en Roderick Vos, belichaamt een meesterwerk van tijdloos design en ongekend comfort. Dit iconische meubelstuk is een verfijnde combinatie van kubistisch ontwerp en zachte, uitnodigende elegantie. Met een serie van maar liefst 36 verschillende elementen biedt de Gelderland 6400 bank een ongekende veelzijdigheid. Of je nu kiest voor de klassieke rechte bank, een gezellige hoekopstelling, een hoekbank met een 35° hoek, een intieme fauteuil, of een knusse loveseat, deze bank past zich moeiteloos aan aan jouw voorkeuren en ruimtelijke indeling. Personaliseer je bank naar jouw eigen smaak en stijl. Kies uit een uitgebreide selectie stoffen en bepaal de kleur van de poten die perfect aansluit bij jouw interieur. Zo wordt de Gelderland 6400 bank niet alleen een plek van comfort, maar ook een uniek meubelstuk dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Gemaakt met trots en aandacht voor duurzaamheid, wordt de Gelderland 6400 bank volledig lokaal en met de hand vervaardigd in onze eigen fabriek in Culemborg, Nederland. De unieke stripstoffering maakt herstoffering mogelijk, waardoor deze bank generaties lang meegaat. Als bewijs van onze kwaliteit biedt Gelderland 20 jaar garantie op de beukenhouten romp. Ontdek de tijdloze charme, ongekende veelzijdigheid en duurzaamheid van de Gelderland 6400 bank. Een investering in comfort, stijl en Nederlands vakmanschap dat de tand des tijds doorstaat.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

6400 Bank Gelderland

Wilt u advies over 6400 Bank Gelderland? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.