Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Gelderland

6511 Bank Gelderland

Gelderland 6511 Bank Stel je voor: de perfecte combinatie van design en comfort. De Gelderland 6511 Bank belichaamt eigentijdse elegantie en nodigt uit om plaats te nemen in een wereld van verfijning. Bij Meijer en Floor in Arnhem verwelkomen we je om deze unieke bank te ontdekken en te ervaren.

Product omschrijving

Ontdek de Gelderland 6511 Bank In 2002 smeedde Jan des Bouvrie zijn visie op tijdloos design tot de Gelderland 6511 Bank, een meesterwerk dat nu een essentieel onderdeel is van de Gelderland-collectie. Deze bank belichaamt niet alleen de genialiteit van de ontwerper, maar ook de veelzijdigheid die naadloos in elk interieur past. De heldere belijning van de 6511 Bank komt het beste tot uiting in een stoffering van een rekbare stof, waardoor de strakke lijnen prachtig tot hun recht komen. Bij Meijer en Floor in Arnhem staan we klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de ideale stof die jouw interieur tot leven brengt. Het 6515 model, met zijn iets smallere armleuning, voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. Of je nu kiest voor de rechte bank, hoekbank of fauteuil, beide modellen beloven niet alleen comfort, maar ook een esthetisch statement in jouw woonruimte. Elke Gelderland 6511 Bank is een ambachtelijk meesterwerk, vervaardigd in onze eigen fabriek in Culemborg, Nederland. Met 20 jaar garantie op de beukenhouten romp en 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim, biedt deze bank niet alleen stijl, maar ook duurzaamheid.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

6511 Bank Gelderland

Wilt u advies over 6511 Bank Gelderland? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.