Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Gelderland

6950 Bank Gelderland

Op zoek naar tijdloze elegantie en ultiem comfort in één? Maak kennis met de 6950 bank van het gerenommeerde merk Gelderland, exclusief verkrijgbaar bij Meijer + Floor Interieur in Arnhem. Deze bank belichaamt de perfecte balans tussen modern design en luxueuze zitervaring, waardoor het een prachtige aanvulling is op elk interieur.dendaags Comfort in Stijl Ontdek het summum van hedendaags comfort met de Gelderland 6950 Bank. Deze bank belichaamt stijl en functionaliteit in perfecte harmonie. Met een eigentijds ontwerp en ongeëvenaarde zitervaring wordt elke dag bijzonder op de 6950 Bank.

Product omschrijving

De Gelderland 6950 bank, een creatie van het geprezen ontwerpersduo Studio Scholten & Baijings, is meer dan alleen een zitmeubel; het is een kunstwerk in jouw woonkamer. Het design, dat in 2007 het levenslicht zag, is eigentijds en toch tijdloos, passend in elke interieurstijl. Met zijn bescheiden maar opvallende aanwezigheid nodigt de 6950 uit tot ontspannen loungen, waarbij het comfortniveau gelijk staat aan een dekbedachtige toplaag. De 6950 bank is verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder de rechte 2-zitsbank en als hoekbank. Het grotere broertje van de 6905 bank, de 6950, onderscheidt zich door een diepere zit, waardoor het comfortabeler is, vooral voor langere mensen. Alle meubels uit de Gelderland collectie worden met de hand gemaakt in hun eigen fabriek in Culemborg, volledig van Nederlandse bodem. De unieke stripstoffering maakt het zelfs mogelijk om de meubels generaties lang te behouden.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

6950 Bank Gelderland

Wilt u advies over 6950 Bank Gelderland? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.